Ny

Elektricitetsproblem med elektronisk energimåler

2021-06-11
Nu har stort set enhver husstand brug for elektricitet, så elektriske energimålere såsom elektronisk energimåler er uundværlige. Mange oplever dog, at strømmen bliver brugt hurtigere efter brug, og føler, at der er noget galt med optællingen, hvilket ikke er normalt.

Hvis du har mistanke om, at der er et problem med el-energimåleren, er Metrologikontoret først forpligtet til at måle de sociale instrumenter. Dette er deres job. Du kan tage den elektriske måler, som du har mistanke om at have et problem, til Bureau of Metroology (men normalt vil de overlade el-netselskabet til at udføre husstandsmåling af el-energimålere). Så, hvis du ikke kan stole på Kinas officielle institutioner, kan du købe instrumenter fra andre lande til sammenligning. For eksempel bruger japanske strømmålere JIS-standarder og behøver slet ikke GB. Hvis resultaterne er i overensstemmelse med dine husholdningsapparater, så vil der grundlæggende ikke være nogen. Hvad er problemet.

Derfor har vi mistanke om, at der er et problem med elmåleren. Først og fremmest skal vi tjekke for verifikation. Læs ikke blindt nogle metoder på internettet. Hvis det ikke er korrekt, kan der være andre problemer. enkeltfasemåler og elektronisk energimåler vil ikke have problemet med at tælle fejl.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept